CARL ZEISS VALOMIKROSKOOPIT RUTIINITYÖSKENTELYYN JA TIETEELLISEEN TUTKIMUKSEEN

Johtavana mikroskooppien valmistajana ZEISS tarjoaa inspiroivia ratkaisuja ja palveluita biotieteisiin ja materiaalitutkimukseen sekä opetukseen ja kliiniseen rutiinikäyttöön.

  • Digitaalinen luokkahuone
  • Pystymikroskoopit
  • Käänteismikroskoopit
  • Stereomikroskoopit ja zoom-mikroskoopit
  • Digitaaliset mikroskoopit

DIGITAALINEN HOLOGRAFINEN MIKROSKOPIA

materiaali- ja Life science-sovelluksiin

Lyncée Tec tarjoaa kehittyneitä holografisia mikroskooppeja, jotka perustuvat vallankumoukselliseen patentoituun Digital Holographic Microscope (DHM®) -tekniikkaan.

DHM tarjoaa staattisten näytteiden 3D-topografisia mittauksia interferometrisellä resoluutiolla sekä ainutlaatuisen tekniikan ansiosta lisäksi ultralyhyen, jopa 10 mikrosekunnin, aikaresoluution. Tämä 4D-mittauskyky avaa myös laajan ja jännittävän uuden sovelluskentän, kuten dynaamisen pintatopografian, kuvantamisen yli 100000 kuvaa sekunnissa.

Tuotevalikoima täyttää vaativimmatkin kvantitatiiviset ja laadulliset optisen analyysin tarpeet sekä teollisuuden laadunvalvonnassa että tuotekehityksessä

 

KONFOKAALIMIKROSKOPIA

DHM Rescan konfokaalimodulilla

Ainutlaatuinen järjestelmä tarjoaa kattavimmat biokuvantamisominaisuudet yhdistämällä kolme menetelmää:

 • DHM®:n kvantitatiivinen faasimittaus (QPM)
 • epifluoresenssimittaukset
 • superresoluutio re-scan konfokaalimikroskooppimodulilla (RCM)

 

MIKROSKOOPPIKAMERAT

Mikroskooppikameroiden ominaisuuksia on optimoitu täyttämään tieteen, tutkimuksen ja dokumentoinnin sovellusten erityisvaatimuksia. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia digitaalikameramalleja, koska monella mikroskooppisovelluksella on erityisiä vaatimuksia.

Parhaan kuvanlaadun saavuttamiseksi useassa kameramallissa on vähäkohinainen elektroninen rakenne ja jäähdytetyt kuvakennot. Värikamerat tarjoavat parhaan värintoiston ansiosta erittäin suurta dynamiikkaa. Harmaasävykamerat ovat paras valinta fluoresoivien näytteiden kuvaamiseen heikossa valossa ja laajennetulla herkkyysspektrillä.

Dokumentoinnin helpottamiseksi jotkin digitaalikamerat voivat tallentaa kuvia joko kokonaan ilman tietokonetta tai liitetyn PC:n, kannettavan tietokoneen tai iPadin kautta

Mikroskooppikamerat – sCMOS, EMCCD ja CCD nyt myös SRRF-Stream superresoluutiolla, elektronimikroskooppikamerat (TEM-kamerat) ja laaja valikoima harmaasävy ja värikameroita dokumentointiin ja kuva-analyysiin

 

MIKROSKOPIAN LISÄLAITTEET JA TARVIKKEET

Mikroskooppikamerat

Transmissioelektronimikroskopian (TEM) kamerat

Kamerasovitteet

Motorisoidut ristisiirtopöydät

Motorisoidut fokusyksiköt

FISH KOETTIMET

FISH-reagenssit sytogenetiikkaan ja hematologiaan

MetaSystems Probes laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastauksena asiakkaiden toiveiden kasvaviin hematologian ja kiinteiden kasvainkoettimien vaatimuksiin.

Nykyinen tuotevalikoima sisältää: Maalauskoettimet, Sentromeerikoettimet, Paikkaspesifiset koettimet, Kopiolukukoettimet, Moniväri FISH (mFISH),  Moniväri Fish-raidat (mBAND), Yleiset reagenssit, RNA koettimet

 

KUVANTAMISOHJELMAT JA -SOVELLUKSET

Media Cybernetics Image Pro

MetaSystems Ikaros ja Metafer

Zeiss Zen

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME