3D KAMERAT, LASERSENSORIT JA OHJELMISTOT

Viivakameratekniikkaan ja nopeaan 3D-stereolaskentaan perustuvat kamerat tuottavat samanaikaisesti 3D-dataa ja värikuvia.

Lasermittausanturit ja 3D-laserskannerit ovat kosketuksettomaan mittaukseen perustuvia tarkkuuslaitteita, jotka sopivat teollisuusautomaation ja edistyneen tutkimuksen mittaussovelluksiin.

Ohjelmistot viivakameroiden, 2D-matriisikameroiden, 3D-profiilien tai pistepilvien, termografian ja hyperspektrisovellusten kehittämiseen. 

KAMERAT

Korkearesoluutioiset CMOS-matriisikamerat Gigabit Ethernet, 10 GigE, Camera Link, USB 3.0 ja CoaXPress liitännöillä.

Sony blokkikamerat.

Nopeat korkearesoluutioiset harmaasävy-, väri- ja infrapuna (SWIR) viivakamerat.

Älykamerat korkearesoluutioisilla sensoreilla ja tehostetulla prosessointiteholla, sekä perinteisten konenäkötehtävien että syväoppimiseen perustuviin sovelluksiin.

KUVANKAAPPAUSKORTIT

Kattava valikoima kuvankaappauskortteja digitointiin yhdestä tai useammasta analogi- ja digitaalikuvalähteestä (CoaXPress®, Camera Link® ja GigE Vision®) sekä videolähteestä (SD, HD ja UHD).

LÄMPÖKAMERAT JA TERMOGRAFIA

Useita kymmeniä kameroita ja ratkaisuja eri sovelluksiin, kuten laadunvarmistus, ilmakuvaus, ennakoiva ylläpito, tarkkailu ja tutkimus sekä suurnopeuskuvantaminen ja mikrokuvaus. Kannettavat reaaliaikaiset lämpökamerat, laitteistot teollisuuteen ja laboratorioon, automaatiosovellukset ja valvontalaitteistot.

OPTIIKKA

Konenäkökameralinssit, telesentriset linssit ja makrolinssit.
Valitse sopivin linssi sovellukseesi. Lens selector-työkalu.

ROBOTIIKAN JA KONENÄÖN OHJELMISTOT

Kehitystyökalut konenäkösovellusten ja robotiikkasovellusten tekemiseen.

RÖNTGENKAMERAT

Ennennäkemätöntä näkyväksi: Nyt värikuvia myös röntgenkameroilla!
Komposiittimateriaalien tarkastus, syöpätutkimukset, biomekaaniset komponentit, lääkkeiden testaus, geologia, taiteen todentaminen, röntgendiffraktio sovelluksissa, kuten metallurgia, mineralogia, jauheet, pigmentit, polymeerit, pintakerrosten ja materiaalin jännitysten kartoitus.

Advacam

SPEKTRIKAMERAT

Yhdistelmä nopeaa ja spektristä värimittausta jokaiselle pikselille värimittauksen mahdollistamiseksi kaksiulotteisissa kohteissa, erityisesti tulostustarkastuksia varten.

Chromasens

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot ja Google Maps -kartat) ladataan sivulle

SUURNOPEUSKAMERAT

Materiaalien testaus, niiden fysikaalisten ja mekaanisten ominaisuuksien mittaus esimerkkeinä vetolujuustestaus ja pudotustestit. Liikkeessä olevien nesteiden, kaasujen ja plasman käyttäytymisen kuvantaminen. Ballistinen tutkimus esim ammuksen laukaisu, valokeilojen käyttäytyminen ja räjähdyssuojaus. Polttoprosessit. Autojen törmäystestit. Suunnittelu ja tuotekehitys

SUURNOPEUSKUVANTAMISEN OHJELMISTOT

Liikkeen seuranta ja tietojen analysointi.

TrackImage on tehokas videoanalyysiohjelmistotyökalu, jota käytetään monilla eri aloilla: ilmailu, avaruus, autoteollisuus, puolustus, energia, ergonomia, biologia, geologia, urheilu…

TrackReportia käytetään analysoimaan ja vertailemaan testejä ja simulaatioita monilla aloilla: autoteollisuus, ilmailu, avaruus, kosmetiikka, energia, puolustus…

FallSensor

Orme

TIETOKONEET

Zebra Technologies konenäkötietokoneet

KONENÄKÖVALAISIMET

LED valaisimet konenäköön

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME