Laserdiodimoduulit

Power Technology, Inc. on yli 40 vuoden ajan suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut kattavan valikoiman lasertuotteita tieteellisiin, biolääketieteellisiin ja teollisiin sovelluksiin, puolijohdetarkastukseen, konenäköön, puolustus- ja turvallisuussovelluksiin. Valikoimasta löytyy m.m. erilaisia laserdiodimoduuleja, joiden aallonpituudet ovat 263 – 13 900 nm ja lähtötehot 0,1 mW – useisiin watteihin. Lasermoduuleihin löytyy ratkaisuja kuten säteen muodon korjaukset, aktiivinen lämpötilan säätö ja pulssi- tai moduloitu lähtö.

PNF laserdiodimoduuli konenäköä varten

Konenäkö

3D konenäkösovelluksiin suunnitellut laserit.  Useita strukturoituun valokuvioon perustuvia vaihtoehtoja esimerkiksi laadunvalvontaan ja tarkastukseen.
Aallonpituudet välillä 660 nm ja 808 nm,  7 W: n lähtöteholla. Laserit sopivat 3D-profilointiin ja kartoitukseen, mittaskannaukseen, suurten nopeuksien tie- ja raidetarkastuksiin, verkkotarkastukseen, fluoresenssiin ja valaistukseen.
Tässä lasersarjassa on myös tasaisen intensiteetin viivageneraattorit (ei gaussinen), ainutlaatuinen Variable Focus ™ -tekniikka, korkea aallonpituuden ja optisen tehon stabiliteetti. Lasereita löytyy jatkuvalla (CW) sekä pulssitetulla ulostulolla (valinnainen digitaalinen / analoginen modulaatio > 1 MHz.)

IQ & IQµ – laser, jolla on erittäin vakaa aallonpituus; IQµ: ssä on mikroprosessori ja sitä voidaan ohjata tietokoneella

Tieteelliset sovellukset
Tarjolla on fotoniikkaan perustuvia ratkaisuja moniin tieteellisiin sovelluksiin, kuten spektroskopia, mikroskopia, analyysi ja tutkimus, tarjoten tieteelliselle tutkimukselle tarpeellisen luotettavuuden, hallittavuuden ja IQµ-stabiliteetin (Instrument Quality). Mikroprosessoriohjatut moduulit tarjoavat toimintaparametrien ohjauksen joko valikkopohjaisella paikallisohjauksella tai Windows-yhteensopivalla ohjaus- ja valvontaohjelmistolla USB- tai RS-232-liitännän kautta. Moduuleja on saatavana useilla aallonpituuksilla välillä 375 – 1600 nm.

ClearCut 455nm laser cutter/welder – kuparin, hopean, kullan, alumiinin leikkaamiseen / hitsaamiseen

Teollisuuslaserit

Näissä lasereiden kestävä muotoilu soveltuu hyvin materiaalien käsittelyyn ja äärimmäisiin teollisuusympäristöihin.
Laserit ovat suuritehoisia, teollisuuslaatuisia tarkkuuslasereita, joiden aallonpituudet ovat näkyvällä alueella, 780nm, 808nm, 915nm, 976nm ja 1064nm tehotasoilla 1mW – 8W.

Tästä pääset PTI:n sivuille lukemaan lisää lasereista.