Optiset pöydät ja tärinänvaimennus

Optiset pöydät, pöytäjärjestelmät ja reikälevytasot

Newport tarjoaa laajan valikoiman laajakaistaisia ja aktiivisesti vaimennettuja optisia pöytiä, viritettyjä massavaimentimia ja tukijärjestelmiä, jotka sopivat kaikkiin suorituskyky-, budjetti- ja toimitustarpeisiin.

Optiset pöytäjärjestelmät koostuvat optisesta pöytälevystä ja siihen sopivista pöytätuista. Niitä on saatavana jäykillä tai eristetyillä pöytätuilla ja eritasoisilla tärinänvaimennusasteilla pöytälevyille. Tarjoamme myös joustavia lisävarusteita optisen pöytäjärjestelmän täydentämiseen. Integrity VCS on edullisin lähtötason pöytäjärjestelmä, kun taas SmartTable OTS sisältää enemmän ominaisuuksia ja paremman suorituskyvyn.

Optiset reikälevytasot tarjoavat kannettavan alustan, jossa on asennusreikäristikko itsenäisten optisten kokoonpanojen rakentamiseen tai optisen pöydän asennusalueen laajentamiseen. Tasot valitaan suorituskykykriteerien, kuten sovelluksen vaatiman vaimennuksen ja jäykkyyden, perusteella. Vaimennuksella vähennetään tason pinnalla aiheutettua tärinää. Jäykkyys on kyky vastustaa taipumista kuormituksen alaisena. Tarkkuusvaimennustasot ovat markkinoiden edistyksellisimpiä ja niissä on patentoitu modaalinen vaimennustekniikka. Kiinteät alumiiniset tasot ovat kustannustehokas ratkaisu kannettaviin laitteisiin, joissa suorituskykyvaatimukset ovat alhaiset.

Optiset työasemat

Optiset työasemat ovat ihanteellinen valinta sovelluksiin, kuten mikroskopiaan, spektroskopiaan, tarkastuksiin ja valosähköisiin mittauksiin, jotka eivät vaadi täysikokoista optista pöytää. Niihin kuuluu hunajakennomainen optinen levytaso ja joko tärinänvaimentimet tai jäykät tukijalat. Suorituskyvyn korkeimman tason takaamiseksi Guardian®-työasemissa on aktiivinen tärinäneristys. Optisten työasemien räätälöimiseen voidaan käyttää monenlaisia lisävarusteita tarpeen mukaan.

Tärinänvaimennus

Laaja valikoima tärinäneristysratkaisuja tutkimus- ja OEM-sovelluksiin sisältäen aktiiviset, passiiviset ja elastomeeriset tärinänvaimentimet.

Pöydän päällä olevat tärinäneristysalustamme tarjoavat tärinäneristyksen mikroskoopeille ja muille työpöytäsovelluksille.

 

Lisätietoja valmistajan sivulta:

Newport

Business Park Sinihelmi
Sinimäentie 8 B, 02630 Espoo
+358 20 198 6464
sales@cheos.fi

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

14 + 2 =