Spektroskopia

Spektrografit

Monipuoliset spektrografit tarjoavat korkean resoluution, suuren suorituskyvyn, korkean modulaarisuuden, helppokäyttöisyyden UV:stä NIR:ään ja SWIR:ään, makrosta nanomittakaavaan. Tekniikka perustuu Czerny-Turner-, Echelle- tai Transmission-optisiin malleihin.

 

Tieteelliset CMOS-, EMCCD- ja CCD-kamerat tutkimuskäyttöön

Andorin kameravalikoima spektroskopiaan ja tieteelliseen kuvantamiseen hyödyntää markkinoiden johtavaa EMCCD-, sCMOS- ja CCD-sensoriteknologiaa. Kamerat tarjoavat laajan valikoiman etuja, kuten yhden fotonin herkkyyden, nopeat kuvataajuudet, ultratyhjiö-jäähdytetyt kammiot, ”global shutter” ja ”rolling shutter”, matalan kohinan, superspeed siirtonopeuden, herkkyyden ja paljon muuta.

Andor tieteellinen kuvantaminen

Spektroskopian detektoriratkaisut UV:sta SWIR:iin

Andorin modulaariset spektroskopia-alustat on suunniteltu vastaamaan analyyttisiin haasteisiin UV:stä SWIR:iin, makrosta nanomittakaavaan, yhden fotonin herkkyydellä ja nanosekuntiluokan aikaresoluutiolla.
Valikoimaa voidaan konfiguroida saumattomasti tarjoamaan optimoituja tunnistusratkaisuja sovellusaloille, mukaan lukien (edistynyt) materiaalitiede, biomateriaalit / biolääketiede, kemialliset reaktiot tai plasmatiede.
Tähän kuuluvia spektroskopiatekniikoita ovat Raman, luminesenssi/fluoresenssi/PL, absorptio/heijastus, LIBS/OES tai epälineaariset spektroskopiat (SHG, SFG)

Andor detektorit 

Optiset kryostaatit spektroskopiaan

Andorin monipuolinen optisten kryostaattien valikoima viimeistelee optisten kameroiden, spektrografien ja lisävarusteiden valikoimamme, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme täydellisiä modulaarisia kokonaisratkaisuja erityisesti spektroskopian ja mikroskopian sovellusalueilla.

Andor optiset kryostaatit

Lisätietoja valmistajan
omalta sivustolta:

Andor, Oxford Instruments

Business Park Sinihelmi
Sinimäentie 8 B, 02630 Espoo
+358 20 198 6464
sales@cheos.fi

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

5 + 9 =