Kuvantamisohjelmat ja sovellukset

Image Pro

Kaappaa, käsittele, mittaa, analysoi, raportoi, automatisoi ja jaa helposti kuvia ja oivalluksia nykypäivän edistyneimmän tieteellisen kuvananalyysialustan avulla. Media Cyberneticsin kohdistetut kuvantamisratkaisut teollisuudelle missä laatu ja tarkkuus ratkaisevat.

  • Biotieteet
  • Valmistava teollisuus
  • Materiaalitiede
  • Luonnonvarat
  • Patologia
  • Turvallisuus

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot ja Google Maps -kartat) ladataan sivulle

 

Ikaros ja Metafer

MetaSystemsin Ikaros-ohjelmisto yhdistää intuitiivisen graafisen käyttöliittymän useisiin tehokkaisiin prosessointityökaluihin, mikä tarjoaa tarvittavan joustavuuden karyogrammin luontiprosessissa. Suunniteltu vähentämään vuorovaikutusten määrää, Ikarosilla on mahdollisuus lyhentää sekä analysointiin että tulosten tarkasteluun kuluvaa aikaa verrattuna manuaaliseen työnkulkuun.

MetaSystemsin Metafer-ohjelmiston avulla kuvantamisjärjestelmät skannaavat erikokoisia näytteitä, käyttävät erilaisia ​​kontrastimenetelmiä ja suurennoksia sekä tunnistavat, luokittelevat ja luettelevat soluja tai muita kohteita. Metaferin modulaarisuuden ja joustavan arkkitehtuurin ansiosta se pystyy auttamaan eri alojen käyttäjiä heidän erityisissä kuvantamistehtävissä.

Metafer

Zen

ZEN on universaali käyttöliittymä, jonka näet kaikissa ZEISSin kuvantamisjärjestelmissä. Yksinkertaisissa ja rutiinitöissä ZEN johtaa sinut suoraan tulokseen. Monimutkaisia ​​tutkimuskokeita varten ZEN tarjoaa joustavuuden suunnitella moniulotteisia työnkulkuja haluamallasi tavalla. Riippumatta siitä, mikä mikroskopiatehtävä sinulla on, löydät intuitiiviset työkalut ja moduulit avuksesi.

 

Näistä linkeistä pääset toimittajien verkkosivuille

Media Cybernetics

Metasystems

Zeiss

Business Park Sinihelmi
Sinimäentie 8 B, 02630 Espoo
+358 20 198 6464
sales@cheos.fi

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

14 + 10 =