Kamerat

 

SVS Vistek konenäkökamerat

Saksalainen SVS Vistek  kehittää ja valmistaa korkean suorituskyvyn CCD- ja CMOS-kameroita. Liitännät kattavat Gigabit Ethernetin, 10 Gigen, Camera Linkin, USB 3.0:n ja CoaXPressin.

Käyttötarkoituksesta riippuen valittavana on tällä hetkellä seuraavat tuotelinjat:

  • ECO (mini ja kompakti, Sony CCD)
  • EXO (monitoiminen, Sony IMX CMOS)
  • FXO (korkein kuvanopeus, Sony IMX CMOS, 10 GigE, CXP)
  • HR (korkea resoluutio, Sony IMX, Gpixel)
  • SHR (super korkea resoluutio, Sony IMX)

Näiden lisäksi EXO- ja FXO tuotelinjoissa löytyy erikoiskameroita SWIR- , UV- , ja polarisaatiosovelluksiin.

Sony konenäkökamerat

Sonyn pienikokoiset CMOS GigE- ja CL konenäkökamerat (PoE, Sony IMX). 

Sony GigE konenäkökamera

Sony blokkikamerat

Integroitavat blokkikamerat videosovelluksiin. Sonyn uusin sarja FCB 9500 vie super kuvanvakaajan avulla kuvanvakauden liikkuvissa kamerakohteissa täysin uudelle tasolle. 

Chromasens viivakamerat

Viivakameroita käytetään pääasiassa esineiden tarkastukseen kuljetinhihnoilla. Chromasensilla on laaja valikoima viivakameroita erilaisiin sovelluksiin, mukaan lukien erikoissovelluksina 3D mittaus, ja värianalyysi.

Zebra Iris GTX älykamerat

Zebra (yhdistyi Matroxin kanssa) on konenäköalan yritys, joka valmistaa korkealaatuisia konenäköohjelmistoja ja laitteistoja.

Tuotevalikoimaan kuuluu myös Iris älykamerat, joiden viimeisin malli on Zebra® Iris GTX.

Zebra Iris GTX tarjoaa korkeamman resoluution sensorit ja huomattavasti enemmän prosessointitehoa kuin edeltäjässään, ja se tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn kompaktille all-in-one-näköjärjestelmälle. Yhdistettynä vuokaaviopohjaiseen Aurora Design Assistant® X -ohjelmistoon Zebra Iris GTX -älykameroissa on mahdollista nopeasti konfiguroida ja ottaa käyttöön konenäkösovelluksia.

Tehokas prosessori mahdollistaa Zebra Iris GTX -älykameroiden käytön sekä perinteisen konenäköprosessointiin, että syväoppimiseen perustuviin ratkaisuihin. Nämä älykamerat tarjoavat myös reaaliaikaisia ​​digitaalisia I/O-liitäntöjä suoraan automaatiolaitteisiin liittämistä varten. Niissä olevat GigE- ja USB-portit sekä VGA-videolähtö mahdollistavat täydellisen integroinnin automaatiosoluun tai tuotantolaitteisiin.

Business Park Sinihelmi
Sinimäentie 8 B, 02630 Espoo
+358 20 198 6464
sales@cheos.fi

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

10 + 10 =