Aurora Imaging Library ja Aurora Design Assistant

Aurora Imaging Library (entinen Matrox® Imaging Library MIL) on kattava kokoelma ohjelmistotyökaluja konenäkö-, kuva-analyysi- ja lääketieteellisten kuvantamissovellusten kehittämiseen. Kirjasto sisältää työkalut prosessin jokaiseen vaiheeseen sovelluksen toteutettavuudesta prototyyppiin, kehittämiseen ja lopulta käyttöönottoon.

Ohjelmistokehityspaketti (SDK) sisältää interaktiivisia ohjelmistoja ja ohjelmointitoimintoja kuvankaappausta, käsittelyä, analysointia, huomautuksia, näyttöä ja arkistointia varten. Nämä työkalut on suunniteltu parantamaan tuottavuutta, mikä vähentää aikaa ja vaivaa, joka tarvitaan ratkaisujen tuomiseen markkinoille.

Kuvien sieppaus-, käsittely- ja analysointitoiminnot ovat tarkkoja ja kestäviä vaativimpiinkin sovelluksiin nopeus ja aikarajoitukset huomioiden.

Aurora Design Assistant® on integroitu kehitysympäristö (IDE) Microsoft® Windows® -käyttöjärjestelmälle, jossa sovelluksia luodaan rakentamalla intuitiivinen vuokaavio perinteisen ohjelmakoodin kirjoittamisen sijaan. Vuokaavion rakentamisen lisäksi IDE antaa käyttäjille mahdollisuuden suunnitella sovellukselle graafisen web-pohjaisen käyttöliittymän.

Aurora Design Assistant X voi toimia laitteistosta riippumatta, jolloin käyttäjät voivat valita minkä tahansa tietokoneen, jossa on CoaXPress®-, GigE Vision®- tai USB3 Vision® -kamerat ja saada tarvittavan prosessointitehon.

 

 

Eye Vision Tools

EVT Eye Vision ohjelmistolla luodaan konenäköohjelmia graafisen käyttöliittymän kautta liittämällä toiminnallisia konfiguroitavia komentolohkoja peräkkäin. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, ja esimerkiksi toimivan 3D mittausohjelman luominen Eye Vision -ohjelmistolla vie vain murto-osan ajasta, joka tehtävän suorittamiseen tarvittaisiin perinteisillä ohjelmointimenetelmillä. Ohjelmistossa on laaja tuki eri valmistajien kameroihin ja sensoreihin, sekä eri tyyppisille prosessoreille. Edustamiamme Quelltech -3D laserskannereita voidaan käyttää yhdessä EVT ohjelmistokehitystyökalun kanssa.

 

Tutustu myös valmistajien sivuihin

Zebra Technologies ja Matrox Imaging yhdistyivät

Zebra

Eye Vision Technology – EVT

Business Park Sinihelmi
Sinimäentie 8 B, 02630 Espoo
+358 20 198 6464
sales@cheos.fi

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

8 + 1 =