Optiikan ja Fotoniikan Päivät on vuosittainen tapahtuma optiikan ja fotoniikan alalla Suomessa. OPD2024 järjestetään Scandic Marina Congress Centerissä 28.–30. toukokuuta 2024, Helsingissä.

Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden seurata sekä akateemisen että teollisuuden edustajien esityksiä, verkostoitua fotoniikan ja optiikan alan yritysten, opiskelijoiden ja tutkijoiden kanssa sekä tutustua tuotteisiin ja palveluihin OPD-näyttelyssä, joka pidetään konferenssin aikana 29.-30.5.

Cheos Oy on mukana laitenäyttelyssä mm Andorin, Photronin, InfraTecin ja Ophirin tuotteiden kanssa esitellen spektroskopiaa, suurnopeuskuvantamista, termografiaa ja laserdiagnostiikkaa.

Torstaina 30. toukokuuta klo 9.00 – 14.00 OPD-näyttely (vain 1. kerroksen aula) on avoinna vierailijoille maksutta, mutta ennakkoilmoittautuminen tarvitaan. Voit rekisteröityä vierailijaksi TÄSTÄ. Tervetuloa mukaan!