Pysy ajan tasalla nykyaikaisten logistiikan vaatimusten kanssa Zebran älykameroiden avulla

Varastointi- ja logistiikkaympäristöissä on nykyään voimakkaasti lisääntynyt tarve pysyä asiakkaiden kasvavien vaatimusten tahdissa, erityisesti verkkokaupan myynnin tahdissa. Työvoimapulan ja mm. COVID-19-pandemian aiheuttamien häiriöiden seurauksena yritykset ovat yhä useammin kääntyneet automaatiotekniikoiden puoleen pyrkiessään parantamaan nopeutta, tarkkuutta, kustannustehokkuutta ja vastaamaan vaatimuksiin helppokäyttöisyydestä. Kaksi ”must have” -automaatioinnovaatiota, joita nykyaikaiset logistiikkaympäristöt vaativat, ovat uusimmat viivakoodinlukuanturit ja konenäkökamerat ohjelmistoineen.

 

Automaattinen viivakoodin skannaus ja konenäkötarkastukset

Nykyaikaisissa varastoissa on monenlaisia automaatiosovelluksia. Näihin kuuluvat avainalueet, joilla Zebra Technologies on helpottanut valmistajien toiminnan tehostamista.  Ensimmäinen on pakkauspöytäskannaus warehouse-pack-bench Tässä sovelluksessa kiinteät teollisuusskannerit ja tulostustekniikka tarjoavat handsfree-koodinlukua, joka mahdollistaa pakkaustarrojen nopean ja tarkan dekoodauksen ja tarkistamisen.

Skannaustunnelisovelluksissa warehouse-scan-tunnel kuljettimella Zebran kiinteät teollisuusskannerit tarjoavat viivakoodin lukemisen ja visuaaliset tarkastukset yhdessä laitteessa, mikä auttaa lisäämään seuranta- ja lajittelutehoa nopeilla skannaustunneleilla, jotka ohjaavat paketit oikeisiin kohteisiin. Samaan aikaan Zebran laitteet yhdistävä yhdyskäytävä eli ”connection gateway” tehostaa toimintoja ja mahdollistaa kaikkien liitettyjen skannerien tai kameroiden huippusuorituskyvyn.

Kuormalavan skannaus warehouse-forklift on yleinen varastosovellus,  jota yritykset ottavat yhä enemmän käyttöön varmistaakseen, että oikea lava ladataan trukkiin. Lisäämällä Zebran kiinteitä skannereita tai älykameroita trukin piikkiin asiakkaat voivat muuttaa ajoneuvonsa älykkäiksi koodinlukulaitteiksi, jotka eliminoivat manuaalisen skannauksen tarjoamalla automaattisen, tarkan tiedonkeruun.

Myös Zebran  lastauslaiturioviin liitetty skannaussovellus warehouse-dock-door auttaa asiakkaita pysymään tämän päivän volyymien ja nopeusvaatimusten tahdissa. Tässä sovelluksessa kaksi kiinteää teollisuusskanneria on asennettu lastauslaiturin oven karmeihin molemmille puolille automaattista skannausta varten. Zebran skannerit mahdollistavat vaaditut nopeudet, työskentelyalueet ja resoluution, joita tarvitaan viivakooditarrojen lukemisen lisäksi myös tarran läsnäolon varmistamiseen, oikean asennon, suunnan ja paikan varmistamiseen.

Zebra Technologies tarjoaa täydellisen valikoiman kiinteitä teollisia skannaus- ja konenäköratkaisuja – mukaan lukien viivakoodinlukijat, älykamerat, konenäköohjelmistot, ”connection gateway” -teknologian, konenäköprosessorit ja kuvankaappauskortit – vastaamaan nykyaikaisten logistiikkaympäristöjen haasteisiin.

Varastointisovelluksissa, joissa tilavuuden mittaaminen tai mittojen vahvistaminen on tarpeen, Zebran tehtaalla kalibroidut 3D-laserprofilaattorit yksinkertaistavat näiden tarkistusten suorittamista luomalla pintaprofiilin ja tuottamalla leveys-, pituus-, korkeus- ja tilavuustiedot todellisissa yksiköissä (millimetreinä).

Ota yhteyttä sales@cheos.fi niin katsotaan yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu.