+358 20 198 6464 sales@cheos.fi

Pienikokoinen TarisIR ®

  • 640 X 480 IR pikseliä 
  • Erittäin pienikokoinen metallikotelointi
  • IR kuvaustaajuus 50 Hz 
  • Gige + PoE

Uusi yleiskäyttöinen kompakti termografiakamera Infratec TarisIR® mini on tehty helposti integroitavaksi termografian mittaussovelluksiin.  Kamerassa on radiometrisesti kalibroitu, jäähdyttämätön uusimman sukupolven FPA detektori (640 X 480 pikseliä, pikselikoko vain 12 µm). Tämä yhdistettynä korkeaan lämpötilaresoluutioon (20 mK) tarjoaa tässä kamerasegmentissä tinkimättömän hyvän kuvanlaadun ja poikkeuksellisen tarkat detaljit.

Helpon konfiguroitavuuden ansiosta TarisIR® mini on myös suunniteltu käytettäväksi OEM-ratkaisuissa. Kamera voidaan integroida helposti erityyppisiin laitteisiin ja järjestelmiin, kuten valvonta- ja mittalaitteisiin. Erittäin pieni ja kestävä kevytmetallikotelo ja kameramoduulin kevyt rakenne mahdollistaa helpon integroinnin. Erityisen tilaa säästävä on ilman jäähdytyselementtiä oleva mini M -versio kamerasta (vain 50 X 30 X 30 mm). Pieni koko ja paino ovat tärkeitä ominaisuuksia haastavissa asennusympäristöissä. TarisIR® mini tarjoaa molemmat! Kameroita saa varustettuna kolmella eri linssivaihtoehdoilla: 6.2 mm, 13.6 mm ja 25 mm.

Kamera soveltuu myös hyvin monitorointiin ulkokäytössä (spektrialue 8 – 14 um).

Yhdessä Infratec:in ohjaus- ja analyysiohjelmien IRBIS® kanssa TarisIR® mini on monipuolinen työkalu lukuisiin mittaustehtäviin, mukaan lukien:

  • Teollisuus ja automaatio (esim. laadunvalvonta)
  • Turvallisuus (esim. valvonta, rakennusten suojaus, rajaturvallisuus, ilmakuvaustermografia)

Ottakaa meihin yhteyttä, jos tarvitsette helposti integroitavaa kameraa teollisuus- tai valvontakäyttöön. Kerromme mielellämme lisää TarisIR® mini -kamerasta!