Quelltech -laserskannerit teollisuuden 3D -mittaukseen

Quelltech GmbH valmistaa 3D laserskannereita teollisuuden vaativimpiin 3D -mittaussovelluksiin.  Q4 – sarjan skannerit ovat pieniresoluutioisempia, ja niitä käytetään mm. hitsaussaumojen mittaukseen robottisovelluksissa. Quelltechin skannerisarjat Q5 ja Q6 ovat markkinoiden suuriresoluutioisimpia ja pisimmällä laserviivalla (Q6 -sarjassa 4096 pikselin kenno). Niillä on paljon potentiaalisia mittaussovelluksia mm. tarkkuutta ja suurta mittausleveyttä vaativissa kohteissa.

Cheos Oy on kehittänyt asiakasnäytteiden testausta varten skannerikabinetin, jossa voidaan testata ja tutkia materiaalien skannausta, ja valita kullekin mittauskohteelle parhaiten soveltuva skanneri. Kabinetissa käytetään Quelltechin skannereita, ja kuvaus ja mittaus tehdään Eye Vision Tools -3D ohjelmointityökalulla, jonka avulla voidaan tehdä nopeasti asiakassovelluksia 3D -mittaukseen.  Cheos Oy:n 3D skannerikabinetti on esillä alihankintamessuilla Tampereella 21-23.9.2021. Rekisteröidy mukaan messuille täältä.

3D skannaus

Lue lisää teollisuuden kuvantamisesta